YD “for peace” sessie op zondag 10 augustus in Herentals

Unknown
Na yogasessies aan de Antwerpse jachthaven en aan de Schelde, in een abdij aan het water in Gent en midden in de stad Mechelen, zoeken we nu de idyllische rust op aan de Kleine Nete in Herentals. Omdat we zelf én de wereld wel wat “pais en vree” kunnen gebruiken.
We verzamelen zondagochtend om 10.30 u tussen Ring en Nederij in het Spaanshofpark, ter hoogte van De Hut,  voor de allereerste Yogadiscovery pop-up sessie in Herentals. Herentals is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid aan de Nederij (recht over het Kasteel Le Paige). Van daar is het 2 minuutjes stappen naar de idyllische locatie.
Zoals steeds voorzien we Manduka-matjes voor zij die geen eigen matje hebben en delen we na afloop een gezond drankje uit. Dit jaar is TAO drinks daarin onze partner.
Nieuw dit jaar is dat er bij elke sessie mooie prijzen worden verloot… We kunnen  1 deelnemer/ster gelukkig maken met een mooie geschenkbon van Manduka ( waarbij je zelf mag kiezen wat je wil) en 1 persoon wint een jaarabonnement op Yogamagzine én Yoga TV wint.

Wie wil kan na afloop een frisse duik in de Kleine Nete nemen of wie weet een yogapose… op of in het water uitproberen.

Inschrijven kan vanaf nu door een mailtje te sturen met je naam en emailadres en met vermelding van “YD for peace”.

Wil je op de hoogte blijven van alle sessies dit jaar meld je dan zeker aan voor onze nieuwsbrief.

Share via emailShare on TwitterDigg ThisShare on Facebookhttp://yogadiscovery.be/wp-content/uploads/2014/08/Unknown-150x150.jpg+1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>